Otroci prejeli ključe

Foto: Žurnal24 Župan Franc Bogovič je otrokom in vzgojiteljicam zaželel pravljično počutje v pr
Pridobitev. Slovesno so odprli prenovljeni Vrtec Pravljica.
Oglej si celoten članek

“Veseli me, da imamo v vrtcih v Občini Krško vse več otrok, ki gredo skozi pedagoški in izobraževalni proces v prostorih, ki omogočajo prijetno počutje,” je na sredini prireditvi v Dvorani v parku dejal župan Franc Bogovič in otrokom simbolično predal ključe prenovljenega Vrtca Pravljica.

V prenovo so bile zajete menjava strešne kritine, toplotna izolacija ostrešja, ureditev mansardnih prostorov, zamenjava stavbnega pohištva, elektroinštalacija, termoizolacijska fasada, prenova toaletnih prostorov ter zamenjava talnih oblog in notranje opreme. Z ureditvijo mansardnega dela je vrtec pridobil 166 kvadratnih metrov novih površin, kar omogoča dva nova oddelka, skupna površina Vrtca Pravljica pa je zdaj 420 kvadratnih metrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.