Otroci pretepli pedofila

Foto: Žurnal24 V avtokampu Ježevac na Krku je skupina razjarjenih otrok obračunala s 57-letnim
V avtokampu Ježevac na Krku je skupina razjarjenih otrok obračunala s 57-letnim pedofilom, vzgojiteljem iz Nemčije. Policija je perverzneža že izpustila iz pripora.
Oglej si celoten članek

Na operativno-komunikacijskem centru (OKC) hrvaške policije so za Žurnal24 potrdili, da so policisti na Krku obravnavali incident. "Proti nemškemu državljanu bomo spisali kazensko ovadbo. Več informacij bo Policijska uprava Primorsko-goranske županije javnosti posredovala jutri," je povedal dežurni policist na OKC.

Hrvaški policisti so v petek okoli 19. ure v avtokampu Ježevac naleteli na nenavaden prizor. Skupina otrok je pretepala starejšega moškega, pri tem pa so kričali "Pedofil, pedofil", poroča spletni portal 24ur.com.

Policijska patrulja, ki se je pripeljala mimo, je moškega rešila, razjarjene otroke pa pomirila. Ti so nato policistom pojasnili, da je moški na nedostojen način božal njihovega 14-letnega prijatelja in ga prisilil, da ga zadovolji. Zato so se odločili, da pravico vzamejo v svoje roke.

Gre za 57-letnega Nemca, ki kot vzgojitelj na Krku letuje s skupino otrok nemškega prevzgojnega doma. Vzgojitelja so po nekajurnem pridržanju izpustili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.