Otrok padel v jašek

Foto: Žurnal24 Prizorišče marčevske nesreče v Mariboru. (Foto: Barbara Bradač)
V Lušečki vasi pri Poljčanah otrok padel v jašek za meteorno vodo. K sreči se je vse končalo brez hujših posledic.
Oglej si celoten članek

Na PU Maribor so za Žurnal24 pojasnili, da je devetletnemu fantu spodrsnilo na robu jaška za meteorno vodo in je padel vanj. K sreči so bili poleg starši, ki so ga ob pomoči sosedov hitro rešili. Fanta so odpeljali na pregled v mariborski klinični center, od koder pa so ga že odpustili domov.

Letos dve utopitvi otrok
Spomnimo, letos sta se zgodili že dve hudi nesreči, v katerih sta umrla otroka. Konec marca letos je v Mariboru med igro štiriletna deklica padla v 20 metrov globok vodnjak in utonila kljub obupnim poskusom njenih domačih, da bi jo rešili. Aprila pa je v podobni nesreči v Podlipoglavu umrl štiriletni deček. Starši so ga iskali s pomočjo policistov in ga našli blizu domače hiše v vodni jami, nekakšnem vodnjaku. Tudi njemu niso mogli več pomagati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.