Otrok padel z balkona, drugega povozil traktor

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Nesreča žal ne počiva.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, se je na lokalni cesti izven naselja Hruševlje v Občini Brda v soboto dopoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je bil huje poškodovan otrok. Po sedanjih ugotovitvah je 70-letnemu vozniku traktorja na vozišče nenadoma pritekel otrok. Voznik traktorja je z levim kolesom traktorja zapeljal preko mladostnika, ki je pri tem utrpel hude telesne poškodbe.

Novogoriški reševalci so poškodovanca prevzeli od njegovih staršev med potjo v bolnišnico, ga oskrbeli in prepeljali do šempetrske bolnišnice. Od tam so otroka kasneje z vojaškim helikopterjem odpeljali na nadaljnje zdravljenje v Univerzitetni klinični center (UKC) Ljubljana.

Padel z balkona na travnato podlago

Že v petek zvečer pa je na območju naselja Godovič z balkona stanovanjske hiše v globino približno štiri metre na travnato ravno podlago padla in se huje poškodovala mladoletna oseba. Pomoč so ji nudili njeni prijatelji, zaradi bolečin v predelu hrbta pa so jo odpeljali v Zdravstveni dom Idrija. Od tam so jo idrijski reševalci odpeljali na nadaljnje zdravljenje v UKC Ljubljana.

Kot so sporočili s PU Nova Gorica, je tuja krivda za nesrečo izključena, zato bodo idrijski policisti spisali poročilo za tožilstvo.

Slovenija Lenart: Avto zbil 4-letnega otroka

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.