Otrok sredi noči pokal "ta močne"

Foto: Policija
Foto: Policija
Policisti so sredi noči naleteli na golobradca s polno zalogo prepovedanih petard.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili policisti z Obale, so v soboto malo po polnoči v strnjenem naselju v Luciji 13-letniku zasegli 40 petard.

Te so bile očitno izjemno močne, saj njihova prodaja in posest po navedbah policije sploh nista dovoljeni. Gre za pirotehnične izdelke, ki spadajo v kategoriji 2 in 3, njihov glavnih učinek pa je pok.

Otrok je nekaj teh močnih petard pred tem uporabil brez nadzora staršev oziroma skrbnika. Zaradi rosnih let bo mladoletnik sicer verjetno ubežal predvideni kazni od 400 do 1.200 evrov, gotovo pa kazen čaka njegove skrbnike.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:54 30. December 2013.

    ni lepšga kokr kakšno kobro ali pa topovski udar med bloke prižgat... pol pa sam slišiš alarme od avtov pa …

  • 11:38 30. December 2013.

    Počil bi jaz njega, da bi se zapomnil za večne čase in še njegove neodgovorne tastare.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.