Otrok zabodel otroka. Pri nas!

Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedias Fotografija je simbolična.
Primer policija še preiskuje.
Oglej si celoten članek

Pred eno od osnovnih šol v Velenju je policija včeraj obravnavala primer medvrstniškega nasilja. Po do sedaj zbranih podatkih sta se mladoletnika sporekla, eden je izvlek nož in drugega dvakrat zabodel ter ga lažje poškodoval. Povzročitelja so pridržali in ga v večernih urah tudi že izpustili.

Po do sedaj zbranih podatkih sta se mladoletnika sporekla, ker naj bi eden vznemirjal prijateljico drugega. Ko je fant, ki se mu je prijateljica potožila, rekel drugemu, naj jo pusti pri miru, sta se sprla, drugi mladoletnik je izvlekel nož in fanta dvakrat zabodel ter ga lažje poškodoval.

Policija bo po zbranih obvestilih mladoletnika kazensko ovadila zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev lažje telesne poškodbe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • ode
    08:19 14. Februar 2020.

    Starostno dobo za polno kriminalno odgovornost je treba obvezno znižati na 12 let. Pri teh letih se današnji otroci že …

  • 20:47 13. Februar 2020.

    To so gotovo,ali šiptarji ali ćefurji.

  • 19:08 13. Februar 2020.

    Otroci so produkt staršev. kako je mam ponosna nad klavcem.. fotr verjamem da je za runde dajal..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.