Otroka "za kazen" pustili na pokopališču

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Murskosoboški policisti so v petek zvečer dobili obvestilo o pogrešanem otroku. Izkazalo se je, da so otroka starši "za kazen" pustili čisto samega na pokopališču.
Oglej si celoten članek

Portal sobotainfo.com poroča o zgodbi, ki bi ji lahko nadeli etiketo "neizprosni starši". Milo rečeno. Prejšnji petek naj bi namreč na enem izmed prekmurskih pokopališč starši svojega 12-letnega otroka pustili čisto samega. Kot poroča omenjeni portal, naj bi to storili za kazen oziroma kot nekakšen vzgojni ukrep.

Očitno so se starši čez čas vendarle vrnili po fantka, a ga na pokopališču niso našli. Policistom so vest o pogrešani osebi javili ob polsedmih; po premiku ure na jesenski čas popolna tema nastopi že ob polšestih.

Policisti so takoj stopili v akcijo in fantka našli na eni izmed soboških bencinskih črpalk, ki je od pokopališča oddaljena kar osem kilometrov.
 
Ostale podrobnosti zgodbe niso znane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 05:52 5. November 2015.

    V taki,ki zna otroko postavit mejo,ne da delajo kar hočejo.

  • 05:50 5. November 2015.

    Ti si idiot.

  • 05:46 5. November 2015.

    Takim staršem,ki neznajo postavit meje svojim pamžem jim privoščim,da se jim poserjejo na glavo!!!!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.