Otroke polil z žveplovo kislino

Foto: Žurnal24 Aretacija Tracyja Lynna Escobeda
Med prepirom je 27-letni Tracy Lynn Escobedo poskušal v mater svojih otrok vreči torbo, v kateri je bila žveplena kislina, a je zadel svoje štiri otroke.
Oglej si celoten članek
Tracy Lynn Escobedo se je včeraj sam predal policiji. "Pri njegovi aretaciji ni bilo nikakršnih problemov. Vzrokov, zakaj se je odločil predati, pa še ne poznamo," je povedal šerif Michael Compton. Še preden je vzpostavil stik s policijo, je Escobedo poklical novinarje, da jim pove, kaj se je zgodilo.

"Nikoli ne bi vrgel kisline na nikogar. To je bila nesreča. Pobegnil sem, ker sem se ustrašil, da sem poškodoval otroke. To je bila nesreča. Nikoli ne bi poškodoval svojih otrok. Rad jih imam,"
je povedal Escobedo.

Mati otrok, 43-letna Cynthia Darlene Stout, ki se nahaja v priporu, je policiji povedala, da je Escobedo hotel kislino vreči vanjo, medtem ko sta se prepirala v avtomobilu, a je namesto nje s kislino polil otroke, poročajo ameriški mediji.

Escobar pa je dejal, da je bila kislina spravljena v torbi, ki je udarila v stranico vozila in se polila po nesrečnih otrocih, ki so stari med 18 meseci in 14 leti. Vse štiri otroke je kislina močno opekla, trenutno pa se zdravijo v bolnišnici.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.