Ovadenemu Šrotu grozi zaporna kazen

Foto: Žurnal24 boÅ¡ko Å¡rot žurnal
Agencija za trg vrednostnih papirjev (ATVP) je potrdila, da je direktor Pivovarne Laško Boško Šrot kazensko ovaden.
Oglej si celoten članek

Direktor agencije Damijan Žugelj je po poročanju TV Slovenija potrdil, da je tožilstvo v Celju prejelo kazensko ovadbo. Podrobnosti ni želel razkriti, zagotovil pa je, da ima ATVP v rokah obremenilne dokaze.

ATVP naj bi Šrota ovadila zaradi poznega razkritja lastništva nad Kolonelom. Sumijo ga zlorabe notranjih informacij, saj bi njegovo zgodnje razkritje lastništva najverjetneje vplivalo na ceno delnic Pivovarne Laško. Šrotu, v primeru, da bi bil spoznan za krivega, grozi zaporna kazen do treh let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.