Ovadeni neonacisti

Foto: Žurnal24 (Foto: Boštjan Tacol)
Policija je zaradi nasilništva ovadila tri mladoletnike, ki so sodelovali v aprilskem fizičnem obračunu pred filozofsko fakulteto v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Mladoletniki so stari med 15 in 17 let. Ugotovili so, da so na začetku aprila v bližini filozofske fakultete v Ljubljani pristopili do 29-letnika in ga napadli. Dobil je več udarcev, napadalci pa so uporabili tudi solzivec.

Spomnimo: do napada je prišlo 6. aprila. Napadeni študenti so se s fakultete odpravljali po predstavitvi časopisa Avtonomija. Po besedah ene izmed študentk, ki je bila vpletena v napad, so bili nasilneži neonacisti. Napadli naj bi jih brez besed, ko pa so ugotovili, da jih je premalo, so se razbežali.

Po napadu nam je vir povedal, da je bil napad skrbno načrtovan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.