Ovadili preprodajalca drog iz Kopra

Foto: Žurnal24 (Foto: PU Koper)
Policisti so pri 26-letnem Koprčanu našli heroin in tablete Dormicum. Mladeniča čaka kazenska ovadba.
Oglej si celoten članek

V začetku novembra so koprski policisti prejeli obvestilo, da neznanec na eni od privezanih bark na pomolu Ukmarjevega trga v Kopru preprodaja prepovedano drogo. Ob prihodu na kraj so ugotovili, da gre za 26-letnega domačina.

Zasegli so mu šest manjših zavitkov in en večji zavitek s približno petimi grami heroina ter trinajst tablet Dormicum. Za 26-letnika so odredili 48-urno pridržanje, na podlagi izdane odredbe sodišča pa so pri njem opravili hišno preiskavo.

Tam so zasegli še približno 20 gramov heroina, več elektronskih tehtnic, vrečke za pakiranje prepovedane droge ter večjo vsoto denarja.

Po končanem postopku so Koprčana izpustili na prostost. Zoper njega bodo podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.