Ovadili zdravnico in pacienta

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kranjski kriminalisti na prste stopili zdravnici, ki je podpisala lažne bolniške liste.
Oglej si celoten članek

58-letno zdravnico sumijo, da je 20-letnemu pacientu v nasprotju s predpisi izdala dve lažni zdravniški potrdili o upravičeni zadržanosti z dela.

Kazensko so ovadili tudi 20-letnika, ki je nato to lažno zdravniško potrdilo odnesel delodajalcu kot resnično, "čeprav zdravnice v tistem času sploh ni obiskal niti ni iskal zdravniške pomoči", so pojasnili na PU Kranj.

Policiste je o sumu kaznivega dejanja obvestil delodajalec, ki je nepravilnosti ugotovil pri kontroli bolniške odsotnosti delavca.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:16 27. November 2013.

    kam je država spustila svoje pse....na boge najstnike ??

  • 22:42 26. November 2013.

    mene so vabili na razgovor na zavod za zaposlovanje pisno,navadno,nepriporoceno...<br />ker sem bil teden dni odsoten in je nabiralnik ocitno …

  • 15:00 26. November 2013.

    punca05 najbolj bo vesela država ki bo pokasirala

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.