Ovadili župana Popoviča

Foto: Borut Hočevar
Foto: Borut Hočevar
Krajevna skupnost Ankaran je zaradi suma oškodovanja javnega premoženja na koprsko tožilstvo vložila ovadbo proti županu Borisu Popoviču.
Oglej si celoten članek

V četrtek bo namreč koprska občina po izklicni ceni 1,5 milijona evrov na dražbi prodajala nekdanji objekt Kompasa na Lazaretu, ki je koprske davkoplačevalce stal dvakrat več, dobre 3,3 milijone evrov, in zaradi katerega je bil potreben tudi rebalans letošnjega proračuna.

Na občini pojasnjujejo, da je vrednost padla, ker je objekt zaradi vandalizma uničen. Ankarančani pa morebitne investitorje znova obveščajo, da prodaji nasprotujejo, in pozivajo k bojkotu dražbe, saj se z nepremičninskimi posegi v njihovi občini v nastajanju ne strinjajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:55 21. Avgust 2012.

    Tebi itak ni nič jasno.

  • 12:54 21. Avgust 2012.

    PopoviĆ ima dobrega učitelja Zokija.<br />Vse zjebat pa nato potegnit provizijo.

  • 09:32 21. Avgust 2012.

    kaj pa Popović. On niti ne šteje koliko ovadb je do zdaj sprejel!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.