Oviri ostajata na cesti kljub asfaltu

Foto: Žurnal24 Občina Borovnica je na oviri namestila odsevni foliji, postavili pa bodo tudi us
Cesta. Dva električna drogova stojita na vozišču, sledi zamenjava z zemeljskim električnim vodom.
Oglej si celoten članek

Na Gradišnikovi ulici pri nekdanjem samskem domu stojita dva drogova električne napeljave, ki ovirata promet. Pot je podjetje Euroclean, ki je kupilo in prenovilo samski dom, kljub oviram zdaj asfaltiralo.

Drogova ne bosta motila

"Pripravlja se zamenjava zračnega električnega voda z zemeljskih vodom, tako da bodo odstranjeni vsi drogovi," so povedali v podjetju Euroclean. Asfalt služi kot začasna protiprašna plast, dela pa bodo izvedli na lastne stroške, saj je zemljišče popolnoma v zasebni lasti, so dejali.

Na Občini Borovnica pravijo, da je cesta sicer kategorizirana kot javna, vendar lastništvo še ni urejeno. Za ureditev ceste je po njihovih besedah odgovoren investitor, kljub temu pa so sami na drogova namestili odsevni foliji. Kmalu bodo pred oviro postavili še prometni znak za zoženje ceste.

"Drogova stojita tam že 35 let," je povedal borovniški župan Andrej Ocepek in dodal, da je investitor cesto moral asfaltirati zato, da so se stanovalci lahko vselili v prenovljeno stavbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.