Oživela bo nekdaj priljubljena stavba modnih Ljubljančank

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V dolgo časa zapuščeni Modni hiši v središču Ljubljane bo spet živahno.
Oglej si celoten članek

* Fotografija je simbolna.

Modno hišo, ki je bila nekoč ugledna tekstilna blagovnica, nato pa je vrsto let zapuščena propadala, je marca lani od Mercatorja kupila družba Union hoteli, ki bo zdaj tam odprla fitnes center. S tem želijo v podjetju obogatiti ponudbo za goste Grand hotela Union in oživiti ta nekoliko manj živahen del središča Ljubljane. Obenem pripravljajo tudi podroben načrt obnove hotelskih zmogljivosti.

Avto Na slovenske ceste prihaja več kot 1.000 novih hibridov

Izvršni direktor Union hotelov Matej Rigelnik pravi, da z novim fitnes centrom oživljajo Nazorjevo ulico in začetek Miklošičeve ulice, ki sta za grand hotela Union in Union Business (nekdanji Holiday Inn) strateški točki. S fitnes centrom, ki ga bodo lahko hotelski gostje uporabljali brezplačno, dodatno nadgrajujejo tudi paleto svojih storitev, je dodal.

Za Modno hišo je nekdanji lastnik Mercator dolgo časa iskal kupca, našel pa ga je marca lani, ko so jo kupili Union hoteli. Takrat so napovedali, da bo ta v naslednjih letih prizorišče raznolikih dogodkov, sčasoma pa naj bi tam odprli nov hotel po vzoru t. i. lifestyle hotelov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.