Oživljali naši reševalci, odpeljal ga je avstrijski helikopter

Foto: UKC Ljubljana Helikopter SV na heliportu UKC Ljubljana
Oživljanje kolesarja, ki ni kazal znakov življenja, je bilo uspešno.
Oglej si celoten članek

"Ob 11.50 je na cesti pri Tromeji, občina Kranjska Gora, kolesar padel v nezavest. Ni več kazal znakov življenja," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. A imel je veliko srečo, saj je takoj posredoval mimoidoči, ki je zdravnik GRS Kranjska Gora. Začel je z oživljanjem, takoj pa so bili aktivirani so bili reševalci GRS Rateče, ki so po prihodu nadaljevali z oživljanjem.

"Reanimacija je bila uspešna. Ker se je dogodek zgodil tik ob državni meji, je takoj na drugi strani meje pristal reševalni helikopter iz Avstrije, ki je pacienta nato prevzel in odpeljal v bolnišnico v Avstrijo," še poroča omenjeni portal. Kolesar je bil sicer iz skupine nemško govorečih kolesarjev.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.