Padec z balkona skoraj usoden za Slovenko

Foto: Žurnal24 Prebivalci Povljane na Pagu so močno pretreseni nad smrtjo treh mladih prijatelj
Počitnikovanje na hrvaškem otoku Pag je bilo skoraj usodno za 48-letno Slovenko. Ta je padla z balkona in se pri tem tako poškodovala, da se za njeno življenje borijo v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Oseminštiridesetletna Slovenka se je po podatkih zadarske policije v nedeljo okoli 19.40 naslonila na meter visoko leseno ograjo na balkonu apartmaja v ulici Augusta Šenoe na Pagu. Ker je bila ograja že dotrajana, je zaradi teže ženske popustila. Kot poroča hrvaški portal index.hr, je Slovenka padla 2,8 metra globoko na beton, pri tem pa je dobila tako hude telesne poškodbe, da se za njeno življenje borijo v zadarski bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.