Padel dvajset metrov v globino

Foto: Žurnal24
Koprski reševalci so morali pred znanim primorskim plezališčem nad Koprskim Kalom reševati plezalca, ki je padel okoli 20 metrov v globino. Slednji se že zdravi v izolski bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje je plezalec padel s plezalne stene nad Črnim Kalom ob 16.47. Plezalec, ki je padel okoli 20 metrov v globino, se je pri tem poškodoval. Na kraj dogodka so prihiteli reševalci Prehospitalne enote Obala, poklicni koprski gasilci, policija in dežurni iz Postaje GRS Ljubljana.

Poškodovanega plezalca so zdravstveno oskrbeli ter ga z nosili prenesla do reševalnega vozila. Odpeljan je bil v izolsko bolnišnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.