Padel in utonil v potoku

Foto: Žurnal24
V petek zjutraj je bil na OKC sprejet klic, da je v strugi koprskega potoka Badaševica najden 71-letni domačin, ki ga je žena pogrešala že od prejšnjega večera.
Oglej si celoten članek

Na kraj so takoj odhiteli policisti, zdravnik in gasilci, vendar možakarju žal ni bilo več pomoči. Kot so ugotovili na kraju dogodka, je upokojencu očitno zdrsnilo v strugo potoka in se je na kraju že ponoči utopil. Gasilci koprske brigade so ga okoli pol enajstih dopoldne pri naselju Šalara potegnili iz vode in ga predali pristojnim službam.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.