Padel v jašek in umrl

Foto: Žurnal24
Na bencinskem servisu Hrušiča na gorenjski avtocesti se je zgodila delovna nesreča, v kateri je umrl 30-letni moški.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje, so bili o najdenem moškem truplu na bencinskem servisu Hrušica pred Jesenicami obveščeni okoli pol sedmih zvečer.

Na kraj dogodka so takoj prispeli reševalci nujne medicinske pomoči Jesenice in Gasilske reševalne službe Jesenice (GARS Jesenice), ki so pomagali pri dvigu moškega iz jaška.

Kot so za zurnal24.si povedali na GARS Jesenice, je šlo v tem primeru za delovno nesrečo. Policisti so ugotovili, da je omenjeni tega dne opravljal čistilna dela na bencinskem servisu in med tem iz neznanega vzroka umrl. Ob pregledu trupla znakov nasilne smrti ni bilo ugotovljenih, vzrok smrti Jeseničana pa bo ugotovljen z obdukcijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.