Padla v morje in umrla

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Po prvih podatkih naj bi Italijanka padla iz sedala, pritrjenega na padalu, ki ga je vlekel gliser.
Oglej si celoten članek

Na Braču se je zgodila tragična nesreča, v kateri je umrla 22-letna Italijanka.

Do nesreče je prišlo včeraj popoldne, ko sta se dve prijateljici odločili za let s padalom, ki ga vleče gliser, poročajo hrvaški mediji.

Le nekaj minut po letu se ji je na še nedoločeni višini odpel desni varnostni pas, zaradi česar se je pričela nekontrolirano vrteti v zraku. Najverjetneje je zaradi tega popustil še levi varnostni pas, tako da je spolzela iz sedala in padla v morje.

Poškodbe so bile tako hude, da je čez nekaj ur umrla. Njeno truplo so prenesli v ambulanto v Bolu, kjer so uradno potrdili smrt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:44 3. Avgust 2013.

    Podpišem!

  • R9
    13:21 2. Avgust 2013.

    Mogoče pa zato, ker ogromno Slovencev letuje na Hrvaškem, tile gliserji s padali pa imajo kar veliko prometa. Velja premisliti, …

  • 12:53 2. Avgust 2013.

    Točno tako. In ta nemec je bil na sprehodu z nizozemko, ki je imela tudi avstralski potni list, oba pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.