Pahor: "Če ni ljubezni do zemlje, kmetije ne uspevajo"

Foto: Facebook račun predsednika republike Boruta Pahorja
Foto: Facebook račun predsednika republike Boruta Pahorja
Predsednik republike Borut Pahor je danes v okviru projekta "SKUPAJ - Spodbujajmo drug drugega" spravljal krmo v Žetalah.
Oglej si celoten članek

"Povsod so pridni ljudje in nikjer kmetije ne uspevajo, če ni ljubezni do zemlje. Velikokrat ni dovolj prihodka, a mora zato biti več ljubezni, da se kmetija lahko preda naprej mladim gospodarjem," je po opravljenem delu na hribovski kmetiji Cep v Halozah dejal predsednik Borut Pahor. Ob tem pa izpostavil, da je po takšnem delovnem dnevu poln prijetnih občutkov.

Foto: Facebook račun predsednika republike Boruta Pahorja Predsednik republike Borut Pahor Foto: Facebook račun predsednika republike Boruta Pahorja Predsednik republike Borut Pahor

Predsednik republike je krmo spravljal v okviru projekta "SKUPAJ - Spodbujajmo drug drugega", kjer se v različnih slovenskih krajih druži, dela, spoznava in pogovarja z različnimi poklicnimi, generacijskimi, socialnimi in drugimi skupinami.

Foto: Facebook račun predsednika republike Boruta Pahorja Predsednik republike Borut Pahor

 

Foto: Facebook račun predsednika republike Boruta Pahorja Predsednik republike Borut Pahor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 11:50 24. Julij 2015.

    Škoda, da se plešasti ni odločil in se spravil k košnji (in mu kosilnica zdrsnila)

  • 10:30 24. Julij 2015.

    nej kr afne gunca v halozah. Tako naredi še najmanj škode.

  • mph
    10:12 24. Julij 2015.

    Mene bi bilo se sram z njim slikat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.