"Pahor, izpolni obljubo!"

Foto: Žurnal24 Kranjec pravi, da je država za rebalans proračuna ukrepala ustrezno. (Foto: Anže
"Treba bi bilo uresničiti napoved premierja, da se zmanjša zaposlenost v javnem sektorju. Če se ne bo, bi pričakoval, da se pri plačah kaj zgodi," je prepričan Kranjec.
Oglej si celoten članek

Guverner Banke Slovenije Marko Kranjec je pozdravil namen vlade, da z zmanjšanjem investicij zniža primanjkljaj. ''Je najbolj enostaven, a najbolj problematičen ukrep,'' pravi.

Večina le špekulacije
O ugibanjih, da naj bi se zaradi krize uvedli Evropski uniji dveh hitrosti, evro in superevro, pa je Kranjec dejal: ''Evro je evro, evroobmočje je določeno, ostalo so špekulacije, razmišlja pa se vse mogoče,'' meni Kranjec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.