Pahor izpolnil obljubo in drsal deset ur

Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje Foto: Anže Petkovšek Borut Pahor drsanje
Predsednik Borut Pahor je izpolnil obljubo, ki jo je dal pred olimpijskimi igrami v Sočiju.
Oglej si celoten članek

Preden so odpotovali v Soči, je Borut Pahor našim Risom obljubil, da bo drsal toliko ur, kolikor bodo dali golov. Ker so jih nanizali deset, ga je čakalo kar deset ur drsanja. Obljubo je izpolnjeval včeraj v dvorani Podmežakla na Jesenicah, drsati pa je začel ob 15. uri, torej je na ledeni ploskvi moral krožiti do ene ure zjutraj. Na začetku je sicer povedal, da ne bo zdržal, a je držal obljubo in vztrajal celih deset ur. Predsednik je najem dvorane plačal iz lastnih sredstev, poroča STA.

Še preden je stopil na led, pa je včeraj generalnemu sekretarju Hokejske zveze Slovenije Dejanu Kontrecu slavnostno predal dres slovenske hokejske reprezentance s podpisi slovenskih reprezentantov ter hokejsko palico najboljšega slovenskega hokejista Anžeta Kopitarja. Oba predmeta je namreč Hokejska zveza Slovenija, ob podpori predsednika republike, ponudila na dražbi, in zbrala kar 16 tisoč evrov. Izkupiček bo namenjen usposabljanju mladih hokejistov do 18 let, ki bodo letos novembra odšli po hokejsko znanje v Kanado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • 19:27 31. Marec 2014.

    ..in še nekaj..ne gre tukaj za "imeti glavno besedo" ampak imeti vpliv in resno znanje da ti bo narod verjel..s …

  • 19:23 31. Marec 2014.

    ..tako ustavo kot kar nekaj primerljivih knjig domačih in tujih vrov je šlo skozi moje roke zato o tem ne …

  • 09:33 31. Marec 2014.

    In v čem točno se je slabo izkazal? Verjetno Ustave RS še nisi videl v živo, kaj šele imel v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.