Pahor je skromen gost

Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijovič)
Slovenski premier Borut Pahor je skromen gost, je na Brionih izvedel Večernji list.
Oglej si celoten članek

"Pahor in njegova soproga sta skromna gosta. On ne pije vina, ampak le vodo, jesta tisto, kar ponujajo brionske restavracije. Danes (torek, op. p.) sta si zaželela rib, zato so jima postregli brancina na mediteranski način," je izvedel Večernji list.

Glede na to, da so iz kabineta Boruta Pahorja sporočili, da sam krije stroške počitnikovanja, smo danes nanje naslovili še vprašanje, koliko ti znašajo. V vilah na Brionih je namreč cena na dan tudi tisoč evrov ali več.

So pa iz hrvaške vlade uradno sporočili, da Pahorja ni povabila kolegica Jadranka Kosor. Tudi iz Pahorjevega kabineta so sporočili, da slovenski premier z družino vsako leto počitnikuje v Istri. Letošnji dopust naj zato ne bi bil nič posebnega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.