Pahor med vojaki

Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Anže Petkovšek Pahor med vojaki Foto: Twitter Pahor med vojaki, vojašnica Edvarda Peperka Foto: Anže Petkovšek Pahor na ministrstvu za obrambo Foto: Anže Petkovšek Pahor na ministrstvu za obrambo Foto: Anže Petkovšek Pahor na ministrstvu za obrambo Foto: Anže Petkovšek Pahor na ministrstvu za obrambo Foto: Anže Petkovšek Pahor na ministrstvu za obrambo Foto: Anže Petkovšek Pahor na ministrstvu za obrambo Foto: Anže Petkovšek Pahor na ministrstvu za obrambo Foto: Anže Petkovšek Pahor na ministrstvu za obrambo
Pahor se je najprej sestal z ministrom za obrambo, nato še z vojaki Slovenske vojske.
Oglej si celoten članek

Predsednik republike in vrhovni poveljnik Slovenske vojske (SV) Borut Pahor je obiskal ministrstvo za obrambo in Slovensko vojsko. Gre za prvi uradni obisk, v okviru katerega se je najprej sestal z obrambnim ministrom Alešem Hojsom.

Pahor je z ministrom in načelnikom Generalštaba SV brigadirjem Dobranom Božičem obiskal še vojašnico Edvarda Peperka.

Tam so Pahorju predstavili delovanje, opremo in oborožitev 1. brigade SV.

Ministrstvo za obrambo in SV morata sicer enkrat letno predsedniku republike predstaviti redno letno poročilo o pripravljenosti SV. Ob predstavitvi poročila aprila lani je takratni predsednik republike Danilo Türk pripravljenost vojske ocenil kot pozitivno in dejal, da je stanje usposobljenosti SV napredovalo, čeprav se je soočala z zmanjševanjem sredstev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.