Pahor mimo pravil do Kosorjeve

Foto: Žurnal24 Voznik z nemško registracijo se je skoraj zaletel v Pahorjevo vozilo. (Foto: X1)
Premierju Borutu Pahorju je grozila zamuda na sestanek s hrvaško premierko Jadranko Kosor, saj bi skoraj obtičal v zastoju na primorski avtocesti. Rešilo ga je iznajdljivo spremstvo.
Oglej si celoten članek

Bralka Žurnala24 je namreč sporočila, da je okoli 10.30 čakala v koloni pred delovno zaporo na primorski avtocesti, ko je zaslišala sirene policijskega spremstva vozila premierja Boruta Pahorja.

Spremstvu se je uspešno umaknila, bolj na tesno pa je šlo med Pahorjevim audijem in vozilom, ki je vozilo pred njo. Bralka je namreč dejala, da se je voznik vozila z nemško registracijo pri umikanju skoraj zaletel v Pahorjev avtomobil.

Zgodbe pa s tem še ni bilo konec. "Pahor se je izognil zastoju tako, da je šel z vozilom po delu ceste, ki je zaradi delovišča zaprt za promet," je še dejala bralka.

Premier Pahor se bo s Kosorjevo v Lovranu v Opatiji sestal ob 11.45. Več o sračanju si lahko preberite tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.