Pahor na Mamma Mia!

Foto: Žurnal24 S Pahorjem so na Generalno skupščino OZN po naših informacijah potovali šefinja
Obisk v New Yorku. Prosti petkov večer naj bi premierjevi preživeli na Broadwayu.
Oglej si celoten članek

"Ko že pišete, kaj je počel naš premier v New Yorku, ste pozabili omeniti, da je obiskal broadwaysko predstavo Mamma Mia!," se je včeraj zjutraj po objavi članka o dragem obisku premierja Boruta Pahorja z delegacijo v New Yorku (NY) oglasil eden od virov. Enak podatek smo dobili še od dveh zanesljivih virov blizu zunanjemu ministrstvu. 

Od 63 do 148 evrov
Cene. Če bi si želeli na Broawayu ta petek ogledati predstavo Mamma Mia!, stane vstopnica od 63 evrov v zadnjih vrstah, do 148 evrov v prvih vrstah.

Ne povedo, kaj so gledali
Informacijo smo neuspešno preverjali v Pahorjevem kabinetu. Na konkretno vprašanje, katere kulturne prireditve so se udeležili, so pojasnili le: "Uradni program delovnega obiska v New Yorku ni vključeval udeležbe nobene kulturne prireditve. V petek zvečer, ko pa ni bilo predvidenih drugih delovnih obveznosti, pa so si predsednik vlade Borut Pahor in spremstvo na lastne stroške ogledali kulturno prireditev." 

Spomnimo, včeraj smo objavili članek, da je Pahorjev kabinet za pot petih ljudi porabil najmanj 35 tisoč evrov. 

Mama mia, spet sem tu, le kako naj se ti uprem?
Verz iz Abbine pesmi Mamma Mia

Koliko založil proračun?
Na posebno zagato smo naleteli, ko smo na zunanjem ministrstvu preverjali, koliko denarja so založili. Poslali smo vprašnje: "Glede na to, da verjamemo, da celotna vlada skrbno ravna z javnimi financami in torej ve, koliko je porabila, čeprav vsi računi še niso bili poslani, me zanima, koliko proračunskega denarja je ambasada založila za obisk premierja Boruta Pahorja v NY?" Odgovorili so nam le, da je stroške obiska plačala Stalna misija pri OZN. Ta račune pošlje zunanjemu ministrstvu, ki zahteva vrnitev sredstev od Pahorjevega kabineta. A računov še niso prejeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.