Pahor na rdeči preprogi preveril vojsko

Foto: Twitter @BorutPahor sprejem ministrstvo za obrambo, Borut Pahor, Janko Veber Foto: Twitter @BorutPahor sprejem ministrstvo za obrambo, Borut Pahor, Janko Veber Foto: Twitter @BorutPahor sprejem ministrstvo za obrambo, Borut Pahor, Janko Veber Foto: Twitter @BorutPahor sprejem ministrstvo za obrambo, Borut Pahor, Janko Veber
Predsednik države Borut Pahor je obiskal ministrstvo za obrambo in se udeležil videokonference s pripadniki Slovenske vojske, ki delujejo v mednarodnih operacijah in misijah.
Oglej si celoten članek

Predsednik Borut Pahor je minister za obrambo sprejel z vojaškimi častmi. Dvojica se je sprehodila po rdeči preprogi mimo častne čete in se kasneje udeležila videokonference s pripadniki Slovenske vojske na delu v tujini.

Pahor se je vojakom zahvalil za predano delo in profesionalnost. Izrazil je, da je sam zadovoljen z njihovim delom in ponosen na njihove dosežke. Ob tem pa dodal, da njihovo delo opazijo tudi tuje države, ki so z njim zadovoljne. 

Vsem pripadnikom se je zahvalil za opravljeno delo v preteklem letu in jim zaželel mirne in prijetne praznike. Mir naj jih spremlja tudi skozi celotno obdobje misije, jim je še zaželel. 

Trenutno je na misijah v tujini 350 slovenskih vojakov. 306 jih je na Kosovu, 14 v Libanonu, 13 v BiH, 3 v Siriji in Maliju, 1 v Srbiji in Makedoniji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:27 23. December 2014.

    Preveril je tudi Janševe soldake v Kočevju in ga od ene babe dobil po pi....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.