Pahor prišel zbirat podpise pod okno protikandidata

Foto: youtube/kamnik info
Foto: youtube/kamnik info
Nerodno srečanje protikandidatov na predsedniških volitvah.
Oglej si celoten članek

Borut Pahor se je danes oglasil v Kamniku, kjer na stojnici zbirajo podpise za podporo njegovi predsedniški kandidaturi. Ženska mu pove, da potrebuje nekoga, ki bi ji pokosil travo in dogovorita se, da se vidita po volitvah, nato pa sledi nekoliko bolj nerodno srečanje. 

Stojnico, kjer Pahor zbira podpise, na posnetku obišče tudi kamniški župan Marjan Šarec, ki je napovedal, da bo proti Pahorju kandidiral na predsedniških volitvah in že povedal kar nekaj krepkih na račun Pahorjevega predsednikovanja. "Pod mojim oknom ste," pove Pahorju, ki si nerodno mane roke. 

Kot je videti, je obema na posnetku precej nerodno, saj klepetata o vremenu. Zagotovo bosta na soočenjih bolj zgovorna. 

Marjan Šarec je sicer sporočil, da je že zbral podpise in bo v ponedeljek uradno vložil kandidaturo za predsednika države. 

Marjan Šarec Marjan Šarec: Hoteli so me vpisati na triletno šolo

Več o srečanju lahko preberete na spletni strani Kamnik Info

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:31 9. September 2017.

    Tale taužentkunstler in smetarček za lastno promocijo,je zrel za na smetišče zgodovine!Še najboljš in najceneje bi blo,da ,ko bo spet …

  • 10:06 9. September 2017.

    Koliko nas stanejo vse te predstave klovna Pahorja ? Kdaj bo ljudstvo spregledalo ?

  • 07:01 9. September 2017.

    šarec, naženi to ------

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.