Pahor se razhaja z zvesto spremljevalko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji predsednik Borut Pahor je prek Instagrama z javnostjo delil pomembno obvestilo.
Oglej si celoten članek

"Prodajam katro (Renault 4 GTL, l. 1991). Kupnino pa bom podaril otrokom, ki se borijo z rakom," je v objavi zapisal nekdanji predsednik Borut Pahor. Ob tem je dodal, da bo javnost o podrobnostih obvestil v naslednjih dneh.  

Z avtomobilom se je Pahor večkrat rad pohvalil. S svojimi sledilci na družbenih omrežjih je tako delil posnetke vožnje v njemu ljubem avtomobilu kot tudi posnetke s tehničnega pregleda, kjer so potrdili, da je avtomobil še vedno v brezhibnem stanju. Pred nekaj dnevi je potrdil, da je avtomobil tudi uradno postal starodobnik. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 13:58 29. Januar 2023.

    Ja prej ni dajal nič v dobrodelne namene, ker s 3 jurji plače po njegovem ni mogel preživeti...

  • 13:23 29. Januar 2023.

    Prevesti ga je treba pred sodišče in obtožiti veleizdaje, ker je deloval v korist Hrvaške!

  • 10:53 29. Januar 2023.

    Nikoli nisem zasledil, da bi dal kakšen cent za dobrodelnost, ko je bil na najvišjem položaju. Takrat bi bil lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.