Pahor se ne sezuva

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Premier Pahor se je nocoj v Marini Portorož udeležil predstavitve in slavnostne splavitve motorne jahte Brioni 44. Zapletlo se je okrog čevljev.
Oglej si celoten članek

Premier Borut Pahor namreč na jahto ni hotel, češ da se mora sezuti. Direktor jahte mu je vendarle dovolil na krov s čevlji, vendar je Pahor vabilo kljub temu zavrnil.

Si pa je jahto ogledal na poskusni vožnji z morja na majhnem čolnu. Fotografije potrjujejo, da je bila nocojšnja splavitev eno izmed prijetnih poletnih druženj ob slovenski obali.

Oglejte si galerijo fotografij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.