Pahor spet v bolnišnici

Foto: Kabinet predsednika vlade
Foto: Kabinet predsednika vlade
Premiera Boruta Pahorja so zaradi hudega vnetja srednjega ušesa spet sprejeli v ljubljanski klinični center.
Oglej si celoten članek

"Predsednik Vlade je bil danes ponovno sprejet na Kliniko za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana," so sporočili iz UKC Ljubljana.

Njegovo zdravstveno stanje se je poslabšalo, zato bo danes popoldne potreboval operativni poseg, ker se vnetje v srednjem ušesu ni izboljšalo, kot so pričakovali. O predsednikovem zdravstvenem stanju bodo javnost obveščali po potrebi, so še zapisali.

Pahorja so prvič v bolnišnico sprejeli v ponedeljek popoldne, zvečer pa so opravili tudi manjši kirurški poseg. Preiskave so pokazale na izredno močno gnojno vnetje, ki se je navezalo na predhodno prehladno stanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:16 25. December 2011.

    kako je lepo če greš vse mimo vrst...zakaj ni čakal 6mesecev na pregled in šele čez 6 mesecev na operacijo...da …

  • 21:54 24. December 2011.

    Kaj te pocajo dohtarji?

  • 16:55 24. December 2011.

    kar ne gre mi iz misli kalvarija Saše Litvinenka...(putin etc.)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.