Pahor že tretjič v Libijo

Foto: Žurnal24
Premier Borut Pahor bo na povabilo Moamerja Gaddafija zvečer odpotoval v Libijo.
Oglej si celoten članek

Udeležil se bo slavnostne večerje ob 41. obletnici libijske revolucije, so danes sporočili iz njegovega kabineta. To bo že njegov tretji obisk pri libijskem voditelju v zadnjem letu, ki naj bi bil prav tako gospodarsko obarvan kot prva dva.

Slovenski gradbeni velikan SCT je po navedbah STA v Libiji sklenil za dobro milijardo evrov pogodb, obeta pa si za dve milijardi evrov poslov, libijski poslovneži pa naj bi se zanimali za vlaganje v Stožice, o čemer smo v našem časniku že pisali.

Po neuradnih informacijah naj bi se predstavniki libijskega državnega sklada Libyan Investment Authority v prihodnjih dneh odločili, ali bodo v projekt Stožice vložili 30 milijonov evrov. Da Libijce vlaganje v Stožice zanima, smo v Žurnalu24 poročali že junija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.