Pahor že v službi

Foto: Kabinet predsednika vlade
Foto: Kabinet predsednika vlade
Odhajajočega predsednika vlade Boruta Pahorja so odpustili iz bolnišnice. Z dogajanjem med svojo odsotnostjo se je že seznanil.
Oglej si celoten članek

Z Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana so sporočili, da so Pahorja s Klinike za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo odpustili danes dopoldne.

Kot so zapisali, se mu je zdravstveno stanje "bistveno izboljšalo, še naprej pa bo prihajal na kontrolne ambulantne preglede na kliniko in prejemal terapijo".

Danes dopoldne se je Pahor že vrnil v kabinet predsednika vlade. Z ministrom Mitjem Gasparijem, ki ga je nadomeščal v času odsotnosti, sta se pogovarjala o opravljenih aktivnostih in večino pozornosti namenila četrtkovi seji vlade, so zapisali na strani kabineta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:32 9. Januar 2012.

    Zakaj pa danes. V sredo nujno rabijo njegov glas v upanju, da bo za. Če je odsoten en glas odpade …

  • 14:17 9. Januar 2012.

    Ne, model, najbolj od vsega so tako pacienti kot zdravniki veseli drhali s fotkiči, ko je nekdo bolan... A ne …

  • 12:24 9. Januar 2012.

    ta pozer je bil v bolnici skoraj en mesec, novinarji ste pa dobili samo eno sliko? nikogar posneli pri obiskih? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.