Pakistanec prevažal 20 ilegalcev

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
Policisti so odvzeli prostost Pakistancu, ki je prevažal 20 ilegalcev.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota in Mobilne carinske službe so v noči na soboto na avtocesti med Lendavo in Mursko Soboto preverili kombinirano vozilo italijanskih registrskih številk, ki ga je vozil 32-letni Pakistanec.

Pri kontroli so ugotovili, da prevaža 20 tujcev, ki poleg voznika niso izpolnjevali pogojev za vstop na območje Slovenije. Tujci so bili državljani Pakistana, Bangladeša, Indije, Mavretanije in Libije.

 

Osumljencu so policisti odvzeli prostost in ga bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku. Tujci bodo do ponedeljka, ko jih bodo predali madžarskim organom, nastanjeni v Centru za tujce v Postojni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.