Pametna ura razprodana v nekaj urah

Foto: Računalniške novice
Foto: Računalniške novice
Pametna ročna ura Motorola Moto 360 razprodana v zgolj nekaj urah!
Oglej si celoten članek

Motorola je obiskovalce tehnološkega sejma IFA očarala s pametno ročno uro Moto 360, ki je odslej na izbranih trgih na voljo tudi v prosti prodaji. Do novosti pa so lahko »prišli« le najhitrejši, saj je bila ta kljub nekoliko višji maloprodajni ceni v primerjavi s konkurenčnim izdelki razprodana v zgolj nekaj urah. Izjemno povpraševanje po pametni ročni uri Moto 360 je presenetilo celo vodilne podjetja Motorola, saj bo njihova nadaljnja ponudba tako v Združenih državah Amerike kot drugod po svetu precej manjša od povpraševanja navdušencev nad tehnološkimi novostmi.

Inženirji podjetja Motorola so s pripravo pametne ročne ure Moto 360 zadeli v polno, saj ta za preračunanih 195 evrov ponuja veliko. Novost je namreč opremljena z zaslonom z 1,8-palčno (4,6-centimetrsko) diagonalo in ločljivostjo 320 x 290 slikovnih točk ter zaščitnim steklom Gorilla Glass, medtem ko za določanje položaja uporablja bogato paleto tipal, kar pripomore k temu, da slika »pravilno« sledi gibanju roke in to neglede na to, ali jo nosimo na levi ali desni roki. Pametna ročna ura Motorola Moto 360 je za nameček še odporna na prah in vodo ter je polno združljiva z vsemi pametnimi mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki s prednameščenim Androidom, za tekoče delovanje pa skrbi vgrajen procesor Texas Instrumentsov OMAP 3 v navezi s sistemskim pomnilnikom kapacitete 512 megabajtov. Za shranjevanje podatkov je na voljo vgrajen pomnilnik kapacitete štirih gigabajtov, piko na i pa dajeta še merilnik korakov in merilnik srčnega utripa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.