Panika v Mariboru: V trgovskem središču ponovno prejeli grožnjo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Grožnja o eksplozivu v nakupovalnem centru se je izkazala za lažno.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so v torek popoldne znova prejeli obvestilo o nastavljenem eksplozivnem sredstvu v dveh nakupovalnih centrih. Policisti so pregledali prostore in okolico, a sumljivih predmetov niso našli, so sporočili s Policijske uprave (PU) Maribor.

Sporočilo je prispelo po elektronski pošti

Obvestilo o nastavljenem eksplozivnem sredstvu so policisti prejeli v torek popoldne po elektronski pošti. Nanj so se nemudoma odzvali z izvedbo prvih nujnih ukrepov za zagotavljanje varnosti življenja in zdravja ljudi ter varnosti premoženja.

Tako so na obe lokaciji napotili policiste, ki so pregledali prostore in okolico, a doslej niso našli sumljivih predmetov, so dodali na PU Maribor.

V zadnjih dneh se je zvrstilo več obvestil, ki so se doslej izkazala za lažna. V petek so grožnje o nevarnih predmetih v trgovskih centrih prejeli v Celju, Mariboru in Ljubljani.

dezurni@styria-media.si

Grozil s samomorom Panika v Celju, evakuirali Planet Tuš in City Center!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.