Panika v novomeški osnovni šoli: Policija odpeljala eno od učenk

Foto: Pixell Dijaki Foto: Nik Rovan ljubljana01.06.09, ekonomska sola ljubljana, ucenci, dijaki, foto: nik rovan
Novomeški policisti in kriminalisti so na podružnični Osnovni šoli Birčna vas pri Novem mestu, ki spada k Osnovni šoli Šmihel, včeraj izvajali aktivnosti zaradi suma uradno pregonljivega kaznivega dejanja.
Oglej si celoten članek

Zaradi zaščite otrok drugih podrobnosti o primeru ne bodo razkrivali, so na Policijski upravi (PU) Novo mesto povedali za STA.

Predstavnik PU Novo mesto Robert Perc je le potrdil, da naj bi bil zaščiteni otrok žrtev kaznivega dejanja.

Kot je medijem sporočil eden od staršev učencev v omenjeni šoli, naj bi policisti po njegovih neuradnih podatkih odpeljali eno od učenk, ob zaključku šolskega dneva pa naj bi policisti o tem obvestili starše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 08:33 16. Februar 2023.

    Naša politika vključevanja dugacnih je napačna. Filamo jim denat, da se praskajo in množijo. Za začetek je potrebno urediti, da …

  • 08:08 16. Februar 2023.

    Spet crni v akciji? Včeraj so očitno omeli policisti dan "prostih rok" saj so tudi pri nas lahko celo ustavili …

  • 07:22 16. Februar 2023.

    Glede na stopnjo tajnosti, si lahko mislimo zaradi katere skupnosti je tako.. Moram pa sam kot komentator biti previden zaradi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.