Papež v družbi Pussycat Dolls

Foto: Žurnal24 Papež kljub dejstvu, da si je pred dvema tednoma zlomil zapestje, pridno snema s
Papež Benedikt XVI. bo novembra izdal glasbeno zgoščenko. Nekateri že napovedujejo, da bo to najbolj prodajan album letošnjega leta.
Oglej si celoten članek
Papež Benedikt XVI. je pogodbo sklenil z založbo Geffen, s katero imajo pogodbo med drugimi tudi Pussycat Dolls, Snoop Dogg in Mary J Blige. Direktor založbe Colin Barlow je navdušen: "Papež ima neverjeten glas."

Cerkvene pesmi bo ob pomoči pevskega zbora iz Rima zapel v portugalskem, španskem, latinskem, nemškem in italijanskem jeziku. Snemanje se je že začelo.

Konkurenca predhodniku

Tudi papež Janez Pavel II. je posnel zgoščenko. Leta 1994 je bil peti najbolj prodajan album na svetu, zdaj se vsi sprašujejo, ali bo njegov naslednik še boljši. Nekateri omenjajo celo prvo mesto med uspešnicami.

Na britanski televiziji BBC pa so se že pošalili, naj svet pozabi na Guns N' Roses, saj prihajajo Nuns N' Moses (nune in Mojzes).
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.