Parkeljna pristala v priporu

Foto: Žurnal24 Parkeljni ponazarjajo hudiča in kot spremljevalci miklavževanj strašijo otroke t
Miklavž bo otroke obdaroval šele čez vikend, a "njegovi" parkeljni že delajo zgago. Trije gorenjski so celo kršili javni red in mir, dva sta se znašla za rešetkami.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zvečer so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v piceriji v Preddvoru. Policisti so na kraju dogodka ugotovili, da javni red in mir kršijo trije mladi moški, stari od 19 do 21 let, oblečeni v parkeljne.

Kljub opozorilu policistov se 20- in 21-letni domačin z Zgornje Bele pri Preddvoru nista hotela umiriti oziroma prenehati s kršitvami, zato so ju policisti pridržali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.