"Parkirajo, kjer bi drugim napisali položnico"

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Bralec: ljubljanski mestni redarji parkirali tam, "kjer bi običajnim smrtnikom za takšno parkiranje izstavili položnico".
Oglej si celoten članek

Bralec, ki nam je poslal tudi fotografijo, opozarja, da so redarji Mestne občine Ljubljana na Kolodvorski ulici parkirali na tak način, za katerega sicer ostalim napišejo kazen.

"Da ne bo pomote, avto je sicer parkiran pravilno v beli parkirni cono, vendar brez parkirnega listka in brez vključenih rumenih intervencijskih luči. Točno na drugi strani iste ulice je stalo na enak način parkirano še eno takšno vozilo medtem, ko so se možje postave veselo zabavali ob klepetu,"  je zapisal bralec.

Komentar redarstva še čakamo.

 

Nam bi tudi vi radi kaj sporočili? Pošljite opis in fotografije preko spodnjega obrazca.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.