Parkiranje plačljivo eno uro dlje

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Parkiranje v središču mesta bo dražje.
Oglej si celoten članek

Od februarja bo parkiranje v coni 1 - v središču mesta dražje, saj ga bo treba plačati eno uro dlje, in sicer do 19. ure, so potrdili ljubljanski mestni svetniki. Ura bo še vedno stala 70 centov, v drugi coni 50 in v tretji 40 centov.

Že od januarja pa bodo lahko tudi najemniki stanovanj dobili dovolilnice za parkiranje, vendar ne tisti, ki živijo v centru, ampak tisti iz con 2 in 3. Te bodo na Mestni občini Ljubljana začeli izdajati drugega januarja, kar pomeni, da bodo letošnje dovolilnice veljale do konca januarja 2014.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:54 10. December 2013.

    Hvala q, da ne živim več v Ljubljani. Kaj so naredili iz mesta? Zadnjič sem po 15-ih letih parkiral v …

  • 23:20 9. December 2013.

    Jaz vem da ne parkiram vec na porvrsinah od kurcevega JP LPT (in tudi s kurcevim LPPjem se ne vozim). …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.