Parkomati tudi v Rožni dolini

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V ponedeljek bodo v Rožni dolini začeli delovati parkomati. Stanovalci so proti, da jih ne bo, je pred volitvami obljubil tudi župan Zoran Janković, a si je nato premislil.
Oglej si celoten članek

Stanovalci, ki so se organizirali tudi na Facebooku, trdijo, da so za ureditev ulic več let plačevali samoprispevek, zdaj pa bodo morali na njih plačevati parkiranje. 

Stanovalci sicer lahko kupijo dovolilnico za časovno neomejeno parkiranje na javnih parkirnih površina: za prvo vozilo na stanovanjsko enoto stane 60, za drugo 120, za tretje 180 evrov, ob izdaji se plača tudi 4,54 evra upravne takse.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:24 28. November 2014.

    volili ste ga, imejte ga !!!!!!!!!!!!<br /><br />mol-u pa curljajo in kapljajo €€€€€€€€€€€€ !

  • a se sploh še kje da parikrat? razn pred trgovinami? (če je za plačat ne šteje)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.