Partis.si dela

Foto: Profimedia
Po tem, ko je bila priljubljena stran nekaj časa težko dosegljiva ali celo nedosegljiva, stran spet deluje.
Oglej si celoten članek

V popoldanskem času je ekipa Partisa sporočila, da spletna stran spet dela, po tem ko so uporabniki imeli nekaj časa težave.

Uporabnike so v času težav obvestili, kaj se je dogajalo.Objavili so tole sporočilo: 

"Spoštovani uporabniki portala partis.si, 

v zadnjih dneh smo skušali nadgraditi strežnike za boljše delovanje portala, a je prišlo do nepredvidenih zapletov in portal ni bil dosegljiv. Zaradi velikega števila uporabnikov in sočasnih povezav na tracker mrežna oprema našega ponudnika ni zmožna sprocesirati vsega prometa in odpove vsakič ko zaženemo tracker. 

Trenutno strežnike prestavljamo k drugemu ponudniku, a zaradi ogromne količine podatkov prenos traja precej časa.Takoj, ko bodo vsi podatki prenešeni bodo vse storitve zopet delovale. Ekipa Partis.si se trudi vzpostaviti vse storitve v najkrajšem možnem času.  Uporabnike pa prosimo za razumevanje."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 20:25 19. Marec 2021.

    jeste bozo ,ampak partis ic the best .jebes mojblink k rabs povabilo za not.

  • 06:05 13. Marec 2021.

    pa se to naj nam ukinejo banda kurceva,hocemo nazaj partis

  • 15:06 3. Julij 2019.

    joj, kakšna panika, sej ne morš verjet, a folk samo filme gleda?, le kdaj?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.