Pasjo mast prodajala kot 'domače zdravilo'

Foto: Žurnal24 Med ujetimi psi so bili zlasti bernardinci.
Poljska policija je aretirala žensko, ki naj bi gojila pse in jih nato ubila, da bi prodala njihovo mast kot "domače zdravilo".
Oglej si celoten članek

Skupina, ki se bori za pravice živali, je opozorila policiste na jugu Poljske, da se na farmi 37-letne ženske dogaja nekaj nenavadnega. Ženska je prodajala mast neznanega izvora in trdila, da je "domače zdravilo", ki ga je treba enkrat na dan dodati obroku. Sama naj bi ga dajala hčerki. Cena za liter "zdravila" je bila 37 evrov.

Na farmi je bilo tudi 28 psov, ki so bili tako debeli, da so le še s težavo hodili.

Policija je obiskala farmo in v hladilniku našla velike količine masti, ki jo bodo analizirali, ali je res pasjega izvora. Skupina za pravice živali je prevzela pse in jim že išče nove domove. Prva naloga pa bo, da novi lastniki poskrbijo, da psi shujšajo.

Ženski grozi do dve leti zapora zaradi krutega ravnanja z živalmi in zaradi prodaje nevarne snovi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.