Pazite, kje v Kopru parkirate

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neznanec za tržnico v Kopru luknja rezervoarje za gorivo na osebnih avtomobilih, parkiranih na makadamskem parkirišču.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so včeraj popoldne prejeli tri prijave o poškodovanju rezervoarjev osebnih avtomobilov. Ti so bili po navedbah Policijske uprave Koper parkirani na makadamskem parkirišču za tržnico v Kopru.

Neznani storilec je v rezervoarje z neznanim predmetov naredil luknjo, tako da je gorivo izteklo. Policisti dopuščajo možnost, da je na podoben način poškodovanih še več vozil. Policisti pravijo, naj morebitni oškodovanci poškodbo prijavijo in svetujejo, naj, če opazijo, da je rezervoar prazen, vanj ne točijo goriva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:01 17. Januar 2014.

    Parkirišče bi moralo imeti nadzorne kamere!

  • 19:00 17. Januar 2014.

    Jaz imam na plin... kar naj luknja. :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.