Pazljivo z denarjem

Foto: Žurnal24 Člani skupnosti niso preveč veseli, če jim poleg podpisa ne podarite tudi denarj
Na uredništvu smo včeraj prejeli več klicev, ki so opozarjali na stojnico terapevtske skupnosti Lautari, ki je stala na vogalu Vetrinjske in Jurčičeve.
Oglej si celoten članek
"Šla sem mimo stojnice in ker so me prosili za podpis v podporo njihovemu delovanju proti drogam, sem podpisala. Toda potem so mi povedali, da bi bili zelo veseli prostovoljnega prispevka. Ker jim ga nisem dala, so me grdo pogledali. Naj grejo beračit in izsiljevat drugam!" je bila ogorčena.
 
Povedano smo preverili pri PU Maribor, kjer je Boris Bajec pojasnil: "Vsak primer beračenja je prepovedan, zato so policisti lokacijo preverili, a stojnice ni bilo več. Letos poleti pa smo posredovali v 52 primerih beračenja in bomo na te primere gotovo pozorni."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.