Penovka zdravstveno neustrezna

Foto: Žurnal24
Penovka eva kitchen iz podjetja Kristal Renče je zdravsteno neustrezna, zato podjetje poziva vse kupce, naj izdelek vrnejo v trgovino, kjer so ga kupili, da jim vrnejo kupnino.
Oglej si celoten članek

Podjetje Kristal Renče obvešča vse kupce, da je penovka eva kitchen, proizvod 045252, zdravstveno neustrezna zaradi previsoke migracije primarnih aromatskih aminov v vzorcu. Kupci tega izdelka naj vrnejo izdelke v trgovine, kjer so jih kupili, da se jim vrne denar.

Za dodatne informacije so dosegljivi na telefonski številki 05 335 1555 ali na e-naslovu kristaldoo@siol.net, so še sporočili iz podjetja Kristal Renče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.