Pes napadel deklico

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Na Zalem Logu pri Železnikih je pes napadel deklico in jo lažje poškodoval. Policisti opozarjajo: Ni dovolj le, da je pes na verigi.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so bili včeraj okoli 18. ure obveščeni, da je na Zalem Logu pri Železnikih pes ugriznil mlajše dekle. Na kraju so ugotovili, da se je pes strgal z verige in pritekel do deklice, jo ugriznil ter jo pri tem lažje poškodoval.

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, bodo policisti lastnika obravnavali v prekrškovnem postopku, obvestili pa so tudi škofjeloški zdravstveni dom in območni urad veterinarske uprave.

Psa moramo imeti pod nadzorom

Policisti ob dogodku opozarjajo, da lastniki ne upoštevajo vedno predpisov in psov ustrezno ne zaščitijo. Na javnih mestih je namreč treba zagotoviti fizično varstvo psa, doma pa storiti vse potrebno, da ne more zapustiti kraja. Ni dovolj, da imamo psa le na verigi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.